קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, דובדבנים, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: Clafouti דובדבן עם זיגוג בלסמי דובדבן, טרי תאנה קלפוטי, ו טרי תאנה קלפוטי.
הוראות
מניחים את מתלה התנור במרכז המיקום ו p לחמם תנור ל 375 מעלות F. חמאה 9 אינץ 'צלחת אפייה או צלחת עוגה כי הוא בערך 1 אינץ' עמוק. מעיל עם סוכר turbinado; הקש על עודף.
להקציף ביצים, חלמון, וקמח בקערה בינונית; להקציף קרם פרש, חלב, סוכר מגורען, וניל, ומלח.
מורחים את הדובדבנים היבשים הקצוצים ושקדים קצוצים בתחתית המנה מרופדת טורבינדו. מסדרים דובדבנים טריים על גבי. מסננים את הבלילה דרך מסננת משובחת על דובדבנים.
אופים עד השחמה סביב קצוות ולהגדיר במרכז, 35 עד 40 דקות.
בואו להתקרר מעט, ומגישים חם עם קרם פרש.