קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קמוט אפוי עם צ'וריסו וצדפות

קמוט אפוי עם צ'וריסו וצדפות
קמוט אפוי עם צ'וריסו וצדפות עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חוטי זעפרן קל, שן שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה, צדפות צ'וריסו, ו צדפות עם צ'וריסו.

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את קמוט ו 6 כוסות מים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד כמעט מכרז, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמוטקמוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לנקז את קמוט. בינתיים, בסיר קטן, לחמם את היין.
מרכיבים שתצטרך
קמוטקמוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום, להתפורר בזעפרן ולתת תלול לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
4
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
במחבת קלייה כבדה בגודל 13 על 9 אינץ', המוגדרת בחום נמוך, ממיסים את החמאה בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
מוסיפים את הגזר ואת הבצל ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את היין החדור זעפרן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את הכמוט ואת 3 כוסות המים הנותרים ומביאים לרתיחה. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך כ 1 3/4 שעות, או עד שרוב הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
קמוטקמוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
להעלות את טמפרטורת התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מערבבים את צ ' וריסו, שום וקמצוץ כל מלח ופלפל לתוך קמוט. לסדר את הצדפות, צירים למטה, בkamut. מכסים בנייר כסף ואופים בתחתית התנור במשך כ -15 דקות, או עד שהצדפות נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
קמוטקמוט
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
הגישו מיד.