מתכון זה מספק 42 מנות. עם 93 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-77 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות שבבי חמאת בוטנים (קמח מחיטה מלאה לבן), חמאת בוטנים מלאה עוגיות שוקולד צ'יפס, ו חמאת בוטנים ודבש עוגיות שוקולד צ'יפס מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח בקערה; להפריש. עם כף עץ, לנצח את החמאה המומסת, סוכר חום וסוכר מגורען עד בשילוב. מערבבים בחמאת בוטנים, ביצה ותמצית וניל. מערבבים בהדרגה בתערובת קמח. מערבבים ב פירורים ובוטנים. באמצעות כף רמה, מגלגלים את הבצק לכדורים; מניחים על גיליונות אפייה ungreased המרווחים כ 2 אינץ ' זה מזה. להשתטח מעט עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
(כגון Crunch Bar)
על הסוכר של קונדיטורים
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אופים במשך 8 עד 10 דקות או עד הקצוות נקבעים אבל המרכזים עדיין רכים (הם ייראו underdone). מגניב על גיליונות אפייה במשך 4 דקות; להסיר מתלים חוט להתקרר לחלוטין.עושה על 42 עוגיות