ארטישוק מטוגן בקמח תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון צמחוני זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל דרומי. אם יש לכם ביצה, פלפל גרוס, מאיו שום-לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח התירס הצהוב תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות קמח תירס כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קמח תירס-ארטישוקים מטוגנים, קמח תירס-פורל מטוגן עם אשכולית ומרווה מטוגנת, ו שפמנון מטוגן מקמח תירס עם ר ' מולדה.
הוראות
1
חותכים 3 סנטימטרים מלמעלה של כל ארטישוק, בעזרת סכין משוננת. מחק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
2
הסר וזורקים עלים מן החלקים התחתונים של ארטישוקים. חתוך עור ירוק מהצדדים והגבעולים, בעזרת סכין קילוף, והקפד להשאיר את קצוות הגבעול שלמים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
ציוד שתשתמש בו
סכין
3
חותכים כל ארטישוק לאורכו לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
4
הסר וזורק חנקים.
5
יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' לתנור הולנדי; מחממים על אש בינונית-גבוהה עד 35
מטגנים ארטישוקים, בקבוצות, בשמן חם 5 דקות או עד שהם רכים וחומים זהובים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
שמן בישול
10
מסננים על רשת מעל מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מתלה תיל
11
מגישים עם מאיו
מרכיבים שתצטרך
מיונז
12
תערובות.
13
ארטישוק מטוגן מהיר: תחליף 2 (14-עוז.) פחיות תחתיות ארטישוק, שטופות ומנוקזות, לארטישוקים טריים. הפחיתו מלח ל 1 כפית. פט ארטישוקים יבש עם מגבות נייר; לחתוך כל לרבעים. המשך במתכון לפי ההוראות, החל משלב עושה 4 עד 6 מנות; הכנה: 15 דקות., מטגנים: 5 דקות. לכל אצווה.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. מרתפי פורג ' קלאסיק ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
# 31 יין הצופה העליון 100 של 2017 פורג מרתפים' היין החשוב ביותר שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח סנקלייק. התסיסה מתרחשת עם שמרים מקומיים בחביות צרפתיות ניטרליות (65%) והשאר בנירוסטה. עם רמת בשלות זו, התסיסה נמשכה בסוף האביב על מנת לסיים את יבש העצם.חבוש, לימון, שומר ולוחלהתערבב עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.