Dissolve 1 cup salt in 1/2 gallon water. Soak cabbage in the salt water for 3 to 4 hours.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרח
2
Combine garlic, ginger, and fish sauce or shrimp in food processor or blender until finely minced.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
פירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
In large bowl, combine radish, green onions, mustard greens, garlic mixture, chili powder, 1 tablespoon salt and optional sugar. Toss gently but thoroughly. (If mixing with your hands, be sure to wear rubber gloves to avoid chili burn.)
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדל
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
פירורי בשר צמחוני קפואים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 כוס שום קצוץ
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
4
Remove cabbage from water and rinse thoroughly.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
5
Drain cabbage in colander, squeezing as much water from the leaves as possible. Take cabbage and stuff radish mixture between leaves, working from outside in, starting with largest leaf to smallest. Do not overstuff, but make sure radish mixture adequately fills leaves. When entire cabbage is stuffed, take one of the larger leaves and wrap tightly around the rest of the cabbage. Divide cabbage among 4 (1-quart) jars or 1-gallon jar, pressing down firmly to remove any air bubbles.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
Let sit for 2 to 3 days in a cool place before serving.
7
Remove kimchi from jar and slice into 1-inch-length pieces. If serving before kimchi is fermented, sprinkle with a little bit of sesame oil and sesame seeds. Refrigerate after opening.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קורצים שומשום לבן
קמחי
1
Kimchi will be good enough to eat straight for up to about 3 weeks. After about 4 weeks, once the kimchi gets too fermented to eat by itself, use it to make hot pots, flatcakes, dumplings, or just plain fried rice.