המתכון Camembert - Caramelized בצל Quesadilla עם צ'אטני תפוח יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו 55 דקות. מנה אחת מכילה 2596 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 99 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. גשו לסופר וקנו עלי טימין, בצל, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו תפוח וקממבר קרוסטיני עם שאלוט מקורמל, קסאדייה בצל בקרמל עוף, ו בצל קרמל וקסדיית ארטישוק תרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את הגריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
מחממים את השמן והחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את הבצלים ומבשלים לאט עד קרמל, כ 45 דקות. ואז מוסיפים את חומץ בלסמי וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
תן מגניב מעט לפני השימוש בקסדילה.
5
מניחים 6 quesadillas על משטח שטוח ולחלק את הגבינה והבצל בין טורטיות. מילוי העונה עם מלח ופלפל. מחסנית טורטיות לעשות טורטיות 3 (2-שכבה), העליון עם טורטיות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קציצות עוף צמחוניות קפואות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מברשת את צמרות עם שמן וגריל, בצד משומן למטה, עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. הפוך את הקסדיות, סגור את המכסה, וגריל עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות. פרוס לרבעים, ומניח 3 רבעים על כל אחד 4 צלחות. למעלה עם מנה של צ ' אטני תפוחים ו sprig של טימין טרי.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
7
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מוסיף את הבצל, זנגביל, שום, חלפיניו, ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
9
מוסיפים חצי מהתפוחים, מיץ התפוחים והחומץ ומבשלים עד שהתפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
10
להסיר מן החום ומערבבים את התפוחים הנותרים ואת הקורנית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
להעביר לקערה ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה כך שהטעמים מתמזגים.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקב EnRoute Les Pommiers Pinot Noir עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.