המתכון Camembert - Caramelized בצל Quesadilla עם צ'אטני תפוח יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו 55 דקות. מנה אחת מכילה 2596 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 99 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. גשו לסופר וקנו עלי טימין, בצל, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו תפוח וקממבר קרוסטיני עם שאלוט מקורמל, קסאדייה בצל בקרמל עוף, ו בצל קרמל וקסדיית ארטישוק תרד (מתכונים דומים).
מוסיף את הבצלים ומבשלים לאט עד קרמל, כ 45 דקות. ואז מוסיפים את חומץ בלסמי וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום
4
תן מגניב מעט לפני השימוש בקסדילה.
5
מניחים 6 quesadillas על משטח שטוח ולחלק את הגבינה והבצל בין טורטיות. מילוי העונה עם מלח ופלפל. מחסנית טורטיות לעשות טורטיות 3 (2-שכבה), העליון עם טורטיות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מברשת את צמרות עם שמן וגריל, בצד משומן למטה, עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. הפוך את הקסדיות, סגור את המכסה, וגריל עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות. פרוס לרבעים, ומניח 3 רבעים על כל אחד 4 צלחות. למעלה עם מנה של צ ' אטני תפוחים ו sprig של טימין טרי.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקב EnRoute Les Pommiers Pinot Noir עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.