קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

קנזס סיטי צלעות מעושנות ומתוקות

קנזס סיטי צלעות מעושנות ומתוקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרים, אז תנו הזדמנות ל קנזס סיטי מתוק-ו-מעושן צלעות. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 1112 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לימונים, מותג מסחרי, spareribs, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סוכריות שוקולד המותג של M & M אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאה ללא גלוטן (אפשרות לימון) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סוויט אנד סמוקי קנזס סיטי צלעות, צלעות ברביקיו קנזס סיטי, ו צלעות בסגנון קנזס סיטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חתוך כל צלעות או שהקצב שלך יעשה את זה בשבילך.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
מניחים את הצלעות במחבת צלייה גדולה שלא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
שפוך את הסיידר על הצלעות. לסחוט את המיץ מן הלימונים על הצלעות, לתפוס את הזרעים עם האצבעות. להפוך את הצלעות כמה זמן מעיל בכל רחבי עם מרינדה. אם תרצה, תן לצלעות להשרות במקרר, מכוסה, במשך 4 עד 6 שעות, פונה מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
מסננים את הצלעות ומכתים יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
מפזרים 1/2 כוס לשפשף משני צדי הצלעות, לטפוח אותו על הבשר עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
תן לצלעות לעמוד במקרר, מכוסה, במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
הגדר את הגריל עבור גריל עקיף לחמם מראש בינוני. אם משתמשים בגריל פחם, מניחים מחבת טפטוף גדולה במרכז. אם משתמשים בגריל גז, מניחים את כל שבבי העץ בתיבה מעשן או בכיס מעשן ולחמם מראש גבוה עד שאתה רואה עשן, ואז להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
דַק-דַק-
8
כאשר מוכן לבשל, אם באמצעות פחם, לזרוק 1 כוס שבבי עץ על הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מניחים את הצלעות במרכז השבכה החמה, הרחק מהחום. מכסים את הגריל ומבשלים את הצלעות במשך 2 עד 3 שעות. לאחר 30 דקות, לרסס את הצלעות עם סיידר תפוחים ולהמשיך לרסס כל חצי שעה עד מוכן מברשת עם הרוטב. אם באמצעות גריל פחם, תצטרך להוסיף 12 גחלים טריים 1/2 כוס שבבי עץ בצד לאחר כל שעה.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מברשת קלות את הצלעות עם 1 כוס של הרוטב 20 דקות לפני הצלעות נעשות. כאשר הצלעות מבושלות באופן מלא, הבשר יהיה התכווץ בחזרה מן העצמות על 1/4 אינץ', והבשר יהיה רך מספיק כדי לקרוע לגזרים עם האצבעות שלך. אבל לא לבשל יתר על המידה; הצלעות צריך קצת ללעוס אותם. אם הצלעות מתחילות להתייבש, לעטוף אותם בנייר אלומיניום לשעה האחרונה של בישול.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
להעביר את הצלעות לצלחות או מגש.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
12
מפזרים את הצלעות עם לשפשף הנותרים מברשת קלות שוב עם רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
13
תן את שאר הצלעות לכמה דקות, ולאחר מכן לשרת עם רוטב ברביקיו שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1
אתה יכול גם לבשל את הצלעות במעשן. עשן אותם במשך 4 עד 5 שעות ב 107°
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1
זוהי דרך נפלאה להכין צלעות אחורי תינוק. במקרה זה, תצטרך לאפשר 1 עד 1 1/2 שעות לצלייה עקיפה או 2 עד 3 שעות לבישול במעשן.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גבצלעות בייבי גב
2
קטע מתוך איך לגריל (Workman) זכויות יוצרים 2001 על ידי סטיבן Raichlen
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)