קני תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה וסלמון מעושן
קיני תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה וסלמון מעושן עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 118 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. אם יש לך סלמון, עלי פטרוזיליה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קיני תפוחי אדמה סלמון מעושנים, קני תפוחי אדמה עם אבוקדו וסלמון מעושן, ו מגש סלמון מעושן עם שמנת חמוצה שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא תפוחי אדמה unpeeled ומספיק מים קרים כדי לכסות לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית חום, לכסות תפוחי אדמה מבשלים עד מבושל רק, כ -20 דקות.
מסננים תפוחי אדמה, בואו להתקרר ולאחר מכן לקרר לפחות 1 שעה, עד קר.
בינתיים, סלמון מעושן דופק וקליפת לימון במעבד מזון, גירוד קערה.
מוסיפים שמנת חמוצה ותהליך עד בשילוב. מקררים, מכוסים, עד שמוכנים להגיש.
מחממים תנור ל 218°. גריז קל 32 מיני מאפין-פח כוסות. לקלף תפוחי אדמה באח גס. בעדינות לזרוק תפוחי אדמה עם מלח ופלפל בקערה.
מקום על 1 כף ערימות. תערובת תפוחי אדמה לתוך כל כוס מאפין ולחץ על הצדדים התחתון ומעלה, המאפשר תערובת כלשהי להאריך מעל השפה. (אין להפיץ תערובת דקה מדי או חורים ייווצרו בעת אפייה.)
אופים קנים תפוחי אדמה עד הקצוות הם זהב כהה, על 25 דקות. קנים צעיף במחבתות במשך 10 דקות. בזהירות להסיר קינים מחבתות במקום על תבנית אפייה מרופדת מגבות נייר להגדיר. (קינים עשויים להיות מורכבים עד 4 שעות קדימה; להשאיר בטמפרטורת החדר.)
מניחים קנים תפוחי אדמה על תבנית אפייה גדולה ונקייה ואופים עד מחומם דרך פריך, 6 עד 8 דקות.
מעבירים קינים מתפוחי אדמה למגש. באמצעות כף קטנה, לגוש על 1 כפית. תערובת שמנת חמוצה לתוך כל קן תפוחי אדמה ולמעלה כל אחד עם רצועה זעירה של סלמון מעושן, אם תרצה, עלה פטרוזיליה.