קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

קנלוני פטריות בר ברוטב בזיליקום אלפרדו

קנלוני פטריות בר ברוטב בזיליקום אלפרדו
קנלוני פטריות בר עם רוטב בזיליקום אלפרדו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך רוטב אלפרדו, פטרוזיליה שטוחה, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: רביולי עם רוטב אלפרדו שמנת פטריות בר, איטי בישול פטריות בר פסטאן אלפרדו עם אגוזי מלך, ו רוטב אלפרדו פטריות שמנת.

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
ניקוז היטב; להפריש.
4
להמיס מרגרינה במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להוסיף שאלוט ושום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
6
מוסיפים פטריות, ומבשלים 5 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
7
מוסיפים בצל ירוק, פלפלים וחומץ; לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8
הסר תערובת פטריות מחום, ומערבבים פטרוזיליה קצוצה, אורגנו ותימין. מגניב. מערבבים בגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
9
כפית על 1/3 תערובת פטריות כוס לתוך כל פגז cannelloni. מסדרים פגזים ממולאים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
CannelloniCannelloni
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
מערבבים רוטב אלפרדו ובזיליקום, ושופכים על קנלוני ממולא. מכסים בנייר כסף; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
CannelloniCannelloni
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
כדי לשרת, בואו cannelloni לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
12
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
אופים, מכוסה, ב 325 במשך 20 דקות או עד מחומם היטב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מפזרים עגבניות ופרמזן על קונכיות, ומקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'

מרכיבים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.