מאכלי ים Cannelloni עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עירית, מלח, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), Cannelloni, ו Cannelloni (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים שאלוט, גזר, סלרי, קונכיות שרימפס שמורות, ושרירי צדפות שמורות ב 3 כפות חמאה 2-3 ליטר בסיר כבד על חום נמוך בינוני, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים וזהב חיוור, על 5 דקות.
מרתיחים אטריות לזניה כמה בכל פעם בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב להפריד, עד אל דנטה, על 2 דקות עבור אטריות טריות או על 6 דקות ללא רתיחה. בעדינות להעביר אטריות עם מלקחיים ומרית מחוררת לקערה גדולה של מים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז להרים, רועד את המים, ולשכב שטוח על מגבות מטבח יבש (לא בד טרי).
מורחים על רוטב 1/2 כוס על החלק התחתון של צלחת תבשיל ולסדר cannelloni, הצדדים התפר למטה, בנוחות בשכבה 1 על רוטב.
מרכיבים שתצטרך
Cannelloni
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
5
יוצקים רוטב שנותר על cannelloni ואופים, מכוסה בנייר כסף, באמצע התנור עד הרוטב מבעבע ומילוי הוא רק מבושל דרך, 25 עד 30 דקות. (כדי לבדוק מילוי עבור doneness, הכנס שיפוד מתכת לתוך קנלוני והחזק אותו שם 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
Cannelloni
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכת
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
6
הסר שיפוד ולחץ אותו על השפה התחתונה שלך: אם מתכת חמה, תבשיל חם כל הדרך דרך ומילוי מבושל.)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
הסר לסכל ו broil cannelloni על 3 אינץ ' מחום עד כתמים חומים מופיעים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cannelloni
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
9
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
10
* זמין בכמה סופרמרקטים, חנויות מזון מיוחדות, ויותר גורמה (800-860-9395).
1
* תבשיל יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי או צלוי) 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה בנייר כסף.