מאכלי ים Cannelloni עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עירית, מלח, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), Cannelloni, ו Cannelloni (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים שאלוט, גזר, סלרי, קונכיות שרימפס שמורות, ושרירי צדפות שמורות ב 3 כפות חמאה 2-3 ליטר בסיר כבד על חום נמוך בינוני, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים וזהב חיוור, על 5 דקות.
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3
מוסיפים יין ומרתיחים על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד מופחת כ 1/4 כוס, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים מים, זיגוג פירות ים (אם משתמשים), גבעולי פטרוזיליה ומבשלים, מכוסים, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
קישואים, לא קלופים וקצוצים
רוטב שומשום יפני מוכן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
להשליך פטרוזיליה ומניות פירה, כולל פגזי שרימפס, ב 2 קבוצות בבלנדר (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, לחיצה על והשלכת מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה בסיר ניקה על חום נמוך בינוני, ולאחר מכן להוסיף קמח לבשל רביכים על חום נמוך, ערבוב, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מוסיפים מלאי פירות ים חמים בבת אחת, מקציפים, ומביאים לרתיחה, מקציפים.
מרכיבים שתצטרך
1 ליטר (4 כוסות) ציר פירות ים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
9
מוסיפים 1/2 כוס שמנת ורוטב מבשלים בעדינות, לטאטא מדי פעם, 10 דקות. מערבבים במיץ לימון, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
10
להעביר 1/2 כוס רוטב לקערה להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים כדי להתקרר למילוי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
חותכים שליש שרימפס ושליש אחד של צדפות לחתיכות 1/4 אינץ ' ולזרוק עם 1/4 מלח כפית. פירה הנותרים שרימפס וצדפות במעבד מזון עם קוניאק, מקורר 1/2 כוס רוטב, הנותרים 3/4 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קוניאק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
להוסיף 1/2 כוס קרם הנותרים ודופק רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3
מעבירים מוס לקערה גדולה ומערבבים חתיכות שרימפס וצדפות ועירית.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מרתיחים אטריות לזניה כמה בכל פעם בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב להפריד, עד אל דנטה, על 2 דקות עבור אטריות טריות או על 6 דקות ללא רתיחה. בעדינות להעביר אטריות עם מלקחיים ומרית מחוררת לקערה גדולה של מים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז להרים, רועד את המים, ולשכב שטוח על מגבות מטבח יבש (לא בד טרי).
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מורחים 1/3 כוס מוס על כל אטריות, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בשני הקצוות הקצרים. החל עם סוף קצר, רופף להפשיל כל אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות
4
מורחים על רוטב 1/2 כוס על החלק התחתון של צלחת תבשיל ולסדר cannelloni, הצדדים התפר למטה, בנוחות בשכבה 1 על רוטב.
מרכיבים שתצטרך
Cannelloni
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
5
יוצקים רוטב שנותר על cannelloni ואופים, מכוסה בנייר כסף, באמצע התנור עד הרוטב מבעבע ומילוי הוא רק מבושל דרך, 25 עד 30 דקות. (כדי לבדוק מילוי עבור doneness, הכנס שיפוד מתכת לתוך קנלוני והחזק אותו שם 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
Cannelloni
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
הסר שיפוד ולחץ אותו על השפה התחתונה שלך: אם מתכת חמה, תבשיל חם כל הדרך דרך ומילוי מבושל.)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
הסר לסכל ו broil cannelloni על 3 אינץ ' מחום עד כתמים חומים מופיעים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cannelloni
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
10
* זמין בכמה סופרמרקטים, חנויות מזון מיוחדות, ויותר גורמה (800-860-9395).
1
* תבשיל יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי או צלוי) 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה בנייר כסף.