קסאטה סיציליאנה
קסאטה סיציליאנה יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 677 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ג'י טאבס ריקוטה, קמח, פירות גבישים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. קסאטה סיציליאנה, Cassatan alla Siciliana (Sicilian Cream Tart), ו דג חרב a La Siciliana דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
יום קודם לכן, מחממים את התנור ל 160c/גז 3 / מאוורר תנור 140C.
מברשת 25 ס " מ/10in עוגת בדיל springform עם חמאה מומסת ולאחר מכן אבק עם קמח.
תכין את הספוג. באמצעות מיקסר חשמלי מצויד עם קצף בלון, להכות את הביצים עם הסוכר עד חיוור אוורירי. התערובת צריכה להיות עבה מספיק כדי להשאיר שביל סרט על פני השטח כאשר המתיחות מורמות זה לוקח בערך 8-10 דקות כדי להגיע לשלב זה. מקפלים בעדינות את הקמח ואת גרידת לימון באמצעות הלוחשים או כף, מנסה לא להסיט את הביצים מוכות וסוכר.
עבודה במהירות, להעביר את העוגה מוכן פח ואופים במשך כ 30 דקות עד המשרד למגע (העוגה לא צריך עלה). לעמוד בדיל על מתלה חוט ולהשאיר להתקרר, ואז להסיר את העוגה מהפח.
הפוך את קרם ריקוטה. דק קוצצים את הפירות הגבישיים ושוקולד קפוא.
מערבבים את הריקוטה עם הסוכר ומשלבים בעדינות את הפירות והשוקולד.
מניחים במקרר עד שאתה מוכן להרכיב את העוגה.
הפוך את הדובדבן רק לפני הרכבת העוגה.
מערבבים את הסוכר הדובדבן עם מיץ לימון 1 כף חלב, ולאחר מכן להוסיף טיפה של צבע מזון ירוק לתת הדובדבן גוון ירוק עדין, ולהכות במרץ. אתה צריך להדביק להפיץ עם עקביות עבה, לא נוזלי ייתכן שיהיה עליך קצת חלב נוסף.
להרכיב את העוגה. ממיסים את הריבה עם 1 כף ליקר 1 כף מים. תחתוך את הספוג לחצי אופקית.
מניחים את החצי המושלם פחות על צלחת הגשה שטוחה ומורחים עם חצי תערובת ריבה.
מורחים את כל תערובת ריקוטה על גבי.
מורחים את תערובת הריבה הנותרת על הספוג הנותר, ולאחר מכן הופכים אותו ומניחים אותו בצד ריבה על קרם ריקוטה.
מורחים את הדובדבן באופן שווה על פני החלק העליון וחלק על עם סכין צבעים, ואז למקם במקרר לפחות 1 שעה (או עד יומיים).
ביום, כמה שעות לפני ההגשה לקשט את החלק העליון של העוגה עם פירות מגובשים, קליפה ואנג ' ליקה כמו המפואר לוקח לך.