קסאטה סיציליאנה יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 677 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ג'י טאבס ריקוטה, קמח, פירות גבישים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. קסאטה סיציליאנה, Cassatan alla Siciliana (Sicilian Cream Tart), ו דג חרב a La Siciliana דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
יום קודם לכן, מחממים את התנור ל 160c/גז 3 / מאוורר תנור 140C.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברשת 25 ס " מ/10in עוגת בדיל springform עם חמאה מומסת ולאחר מכן אבק עם קמח.
תכין את הספוג. באמצעות מיקסר חשמלי מצויד עם קצף בלון, להכות את הביצים עם הסוכר עד חיוור אוורירי. התערובת צריכה להיות עבה מספיק כדי להשאיר שביל סרט על פני השטח כאשר המתיחות מורמות זה לוקח בערך 8-10 דקות כדי להגיע לשלב זה. מקפלים בעדינות את הקמח ואת גרידת לימון באמצעות הלוחשים או כף, מנסה לא להסיט את הביצים מוכות וסוכר.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
עבודה במהירות, להעביר את העוגה מוכן פח ואופים במשך כ 30 דקות עד המשרד למגע (העוגה לא צריך עלה). לעמוד בדיל על מתלה חוט ולהשאיר להתקרר, ואז להסיר את העוגה מהפח.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
כף אחת של שומן טבעי
5
הפוך את קרם ריקוטה. דק קוצצים את הפירות הגבישיים ושוקולד קפוא.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מערבבים את הסוכר הדובדבן עם מיץ לימון 1 כף חלב, ולאחר מכן להוסיף טיפה של צבע מזון ירוק לתת הדובדבן גוון ירוק עדין, ולהכות במרץ. אתה צריך להדביק להפיץ עם עקביות עבה, לא נוזלי ייתכן שיהיה עליך קצת חלב נוסף.
מרכיבים שתצטרך
פזורים סגולים
רול-אפ פירות צהוב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
10
להרכיב את העוגה. ממיסים את הריבה עם 1 כף ליקר 1 כף מים. תחתוך את הספוג לחצי אופקית.