קסדיות עגבניות ומוצרלה עם בזיליקום
עגבניות וקסדיות מוצרלה עם בזיליקום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו צנוברים, טורטיות קמח, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. וזה די טוב. מתכונים דומים: קישואים, עגבניות וקסדיות מוצרלה, טורטיות עגבניות ובזיליקום, ו עגבניות, בזיליקום + מוצרלה קוסקוס.
הוראות
גריל חום בינוני. סדר 4 של טורטיות על קרש חיתוך. מסדרים את המוצרלה והעגבניות על הטורטיות, משאירים גבול 1 אינץ ' ריק. מתבלים עם 1/2 כפית מלח ופלפל העליון עם שאר הטורטיות. בקערה בינונית, לשלב את בזיליקום, צנוברים, שמן, ואת שאר המלח; להפריש. מבשלים את הקסדיות סביב היקף הגריל עד שהגבינה נמסה והטורטילות פריך וזהוב, כ -2 דקות לכל צד. מיד לחתוך את הקסדיות לתוך טריזים ומגישים עם סלט בזיליקום.טיפ: במקום לצלות את הקסדיות, נסו לצלות אותן. מסדרים אותם על תבנית אפייה ו broil, הופך פעם אחת, עד הגבינה נמסה ואת טורטיות זהובות חום.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.