קסדייה פטריות ובצל
קסדייה פטריות ובצל עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו בצל, שמנת, סלסה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: פטריות קלות קסדייה בצל, טורטיות פטריות, ו טורטיות פטריות.
הוראות
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות ובצל; מבשלים 3 דקות או עד רך.
נגב מחבת עם מגבות נייר; חלוק עם ספריי בישול. מעיל 1 צד של טורטייה עם ספריי בישול.
מקום טורטייה, בצד מצופה למטה, במחבת, העליון עם 1/2 תערובת פטריות כוס, 2 כפות גבינה, טורטייה; לבשל 2 דקות או עד השחמה. מעיל העליון של קסדייה עם ספריי בישול. הפעל quesadilla באמצעות מרית רחבה; לבשל 1 דקה או עד השחמה, לחיצה על quesadilla כדי לשטח כפי שהוא מבשל. להפריש ולשמור חם. חזור על הליך עם טורטיות שנותרו, תערובת פטריות, וגבינה.
חותכים כל quesadilla ל 4 טריזים.
מגישים מיד עם סלסה, כוסברה, ושמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.