קערת אורז Yakitori עוף
קערת אורז Yakitori עוף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, חומץ אורז, מרק עוף נמוך נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היפנית הזאת. מתכונים דומים: קערת אורז Yakitori עוף, קערת צ'ה צ' ה ( עבור עוף מקסיקני וקערת אורז שעועית שחורה) - Soraya Darabi ו Alexan Andrzejewski - 50 נשים משחתות במזון, ו קערת אורז עוף בזיליקום תאילנדי עם אורז קוקוס לימון.
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מערבבים רוטב סויה הבא 4 מרכיבים (באמצעות מרק) בסיר קטן; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 3 דקות.
מחממים מחבת nonstick גדולה או ווק על חום בינוני גבוה.
מוסיפים 2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
הוסף ירכיים עוף למחבת; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
העברה ללוח חיתוך; מגניב מעט.
חותכים לרצועות (1 אינץ').
להחזיר מחבת לחום בינוני-גבוה; להוסיף הנותרים 1 כפית שמן למחבת.
להוסיף אפונה שלג ובצל; לטגן 2 דקות.
מוסיפים תערובת רוטב סויה ועוף למחבת; מבשלים 2 דקות או עד שהנוזל הוא סירופ ועוף מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים 1 כוס אורז בכל אחד 4 קערות רדודות; העליון כל מנה עם תערובת עוף 1 כוס.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.