קערת אורז חום עם טורקיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קערת אורז חום עם טורקיה. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שמן זית, חזה הודו, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האורז חום קצר גרגר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו קערת אורז חומה, אורז חום וקערת שעועית אדומה, ו מאסה אורז חום ביצה קערה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני על חום בינוני, לשלב אורז, 1/4 כפית מלח, 2 מרק כוסות, ו 1 כוס מים; לכסות ולהביא לרתיחה. להפחית את מבשלים ומבשלים, מכוסה, עד האורז הוא רך (כ 45 דקות).
בינתיים, קו גיליון אפייה עם נייר.
מניחים טורקיה על גיליון מעיל עם שמן. העונה עם הנותרים 1/4 כפית מלח 1/2 כפית פלפל ומברשת עם 1 1/2 כפיות רוטב סויה. צלוי, מפנה באמצע, עד טורקיה מבושלת מדחום בשר מוכנס במרכז קורא 165 (50-55 דקות).
הסר מהתנור ולהעביר את טורקיה ללוח חיתוך. אוהל עם רדיד ולתת מנוחה (כ 5 דקות).
מערבבים תרד, בצל ירוק, ונותר 1 1/2 כפיות רוטב סויה לאורז עם הנותרים 1 מרק חם כוס. פרוסת הודו דקה. מחלקים אורז פרוס טורקיה בין 4 קערות; טפטוף כל אחד עם שמן שומשום ומפזרים זרעי שומשום, אם תרצה בכך.