קערת אורז סלמון עם רוטב ג'ינג'ר ליים
קערת אורז סלמון עם רוטב ג'ינג'ר ליים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 581 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך סוכר, מים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. נסו סלמון-קערת אורז זנגביל, סלמון צרוב במחבת עם רוטב ג'ינג'ר-ליים ובוטנים, ו תה ירוק סלמון עלום עם רוטב לימון ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא 1 1/2 כוסות מים והאורז לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים את האורז במשך 12 דקות.
הסר את המחבת מהחום ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
בינתיים, במכתש, להלום את הג ' ינג 'ר עם הסוכר, צ' ילה ושום קצוץ למשחה גסה.
מעבירים את הדבק לקערה ומערבבים את 1/4 כוס המים הנותרת, מיץ הלימון ורוטב הדגים.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל.
מוסיפים את הסלמון למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה, על 3 דקות.
מוסיפים את כל שיני השום. הפעל את הסלמון ומבשל על חום מתון עד אטום לאורך, כ 4 דקות.
תלוש את האורז בקערות. למעלה עם סלמון, שיני שום ורוטב ג ' ינג ' ר ליים עם רצועות מלפפון ומגישים. להעביר כל רוטב נוסף ליד השולחן.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.