קערת דלעת סינדרלה עם ירקות ונקניקיות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 436 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם מרק עוף, תירס, נקניק קילבסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. . נסו עוגת גבינה סינדרלה, עוגת פנטזיה סינדרלה, ו קערת בשר ואטריות עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר.
2
חותכים סביב החלק העליון של הדלעת כדי להפוך את המכסה. השתמש בכף מתכת גדולה כדי לגרוף את הקרום הפנימי וזרעים.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים את הדלעת על תבנית האפייה מוכנה, ומניחים בתנור שחומם מראש. מבשלים 1 שעה, ואז להוריד את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, מניחים את הנקניק בסיר עמוק מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד להשחמה שווה, פונה לעתים קרובות, 10 עד 12 דקות. מערבבים את הגזר, סלרי, בצל ושום; לבשל ומערבבים עד שקוף ומכרז, על 5 דקות. אם תרצה, מערבבים את הגזר הלבן, רוטבגה ו/או כרוב; לבשל עד הירקות הם כמעט ender, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הפלפלים האדומים והירוקים, ברוקולי, קישואים ותירס.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים את מרק העוף, מוסיפים את האורז, ומבשלים 5 דקות יותר. מערבבים את הפטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום, תערובת מרק בצל, ותבלינים איטלקיים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
7
שמירה על הדלעת על תבנית האפייה, כפית את תערובת ירקות-נקניק לתוך הדלעת, ולהחליף את המכסה. באופן רופף לכסות את הדלעת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
8
מבשלים את הדלעת בתנור שחומם מראש עד הבשר רך, כ 4 שעות. לגרוף חלק בשר הדלעת מן הצדדים לשלב עם תערובת הירקות. כדי לשרת, למקם את הדלעת על מגש הגשה, ולהסיר את המכסה למצקת את התוכן.