קערת פירות חורף
זקוקים למזון צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו וידידותי ל-Foodmap? קערת פירות חורף יכולה להיות מתכון מעולה לנסות. מתאים ל-10 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל 200 קלוריות. תמורת 72 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו בננות, חמוציות, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 34%. הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון קערת ארוחת בוקר לחורף, קערת דלעת חורף וקערת ירוקי חורף.
הוראות
מקלפים ומחלקים אשכוליות, מסירים את הקרום ושומרים 1/4 כוס מיץ. בסיר, מערבבים מים, סוכר, ריבה ומיץ אשכוליות שמור; מביאים לרתיחה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר נמס.
מוסיפים חמוציות. להפחית את החום לבינוני; מבשלים 8-10 דקות או עד שהחמוציות קופצות.
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות את האשכולית. מצננים לפחות שעה אחת. מערבבים פנימה בננות ממש לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.