קפה קרם ברולה
קפה קרם ברולה נטול גלוטן, וצמחוני משקאות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 48 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שעועית וניל, אבקת קפה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קפה קרם ברולה, קרם ברולה קפה שמנת, ו קפה והל קרם ברולה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שמונה כוסות פודינג 3/4 כוס במחבת צלייה גדולה.
מערבבים קרם, 1 כוס סוכר, פולי אספרסו טחונים, אבקת אספרסו מיידית ומקל קינמון בסיר גדול כבד. באמצעות סכין חדה קטנה, לגרד זרעים שעועית וניל לתוך תערובת; להוסיף שעועית. מביאים לרתיחה, ערבוב עד סוכר ואבקת אספרסו להתמוסס.
הסר מהחום. כיסוי; בואו לעמוד 30 דקות. מתח דרך מסננת בסדר.
להקציף חלמונים ביצה בקערה גדולה להתמזג. בהדרגה להקציף בתערובת שמנת. מחלקים בין כוסות פודינג במחבת.
יוצקים מספיק מים חמים לתוך מחבת צלייה לבוא חצי דרך הצדדים של כוסות פודינג.
אופים פודינג עד מרכז נע רק מעט כאשר כוסות מנוער בעדינות, על 55 דקות.
הסר פודינג ממחבת. מגניב, מקררים שנחשפו בין לילה.
מפזרים 1 כפית סוכר על כל פודינג.
מניחים כוסות פודינג על תבנית אפייה. מטגנים עד שהסוכר חום וקרמל, מסובבים את תבנית האפייה לצלות באופן שווה וצופים מקרוב כדי למנוע שריפה, 1 עד 2 דקות. פודינג צ ' יל 1 שעה.