קפונטינה טוסטים
, המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 28 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו קינמון, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קפונטינה חצילים, קפונטינה ירקות חמוץ מתוק, ו טוסטים תאנים (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
לחם טוסט על תבנית אפייה עד זהב פריך וחיוור, 12 עד 15 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה להתקרר.
שמן צמחי חום בסיר כבד 1-1/2 ליטר מעל חום גבוה עד שהוא רושם 375°f על מדחום. חציל מטגנים ב 4 קבוצות, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב חיוור, כ 3 דקות לכל אצווה, העברה עם כף מחורצת מגבות נייר לניקוז. (להחזיר שמן 375°f בין קבוצות.)
מבשלים בצל בשמן זית במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות וקינמון ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים במים, חומץ וסוכר עד לשלב, ולאחר מכן מוסיפים זיתים, צלפים, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים חצילים וסלרי ומבשלים, ערבוב בעדינות, 1 דקה.
להעביר caponatina לקערה מגניב לטמפרטורת החדר.
מגישים טוסטים עם קפונטינה.
* טוסטים יכולים להתבצע 1 שבוע קדימה מקורר לחלוטין, ואז נשמרים במיכל אטום בטמפרטורת החדר. * Caponatina יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.