קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

קפונטינה טוסטים

קפונטינה טוסטים
, המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 28 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו קינמון, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קפונטינה חצילים, קפונטינה ירקות חמוץ מתוק, ו טוסטים תאנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לחם טוסט על תבנית אפייה עד זהב פריך וחיוור, 12 עד 15 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
שמן צמחי חום בסיר כבד 1-1/2 ליטר מעל חום גבוה עד שהוא רושם 375°f על מדחום. חציל מטגנים ב 4 קבוצות, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב חיוור, כ 3 דקות לכל אצווה, העברה עם כף מחורצת מגבות נייר לניקוז. (להחזיר שמן 375°f בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מבשלים בצל בשמן זית במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מוסיפים רסק עגבניות וקינמון ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים במים, חומץ וסוכר עד לשלב, ולאחר מכן מוסיפים זיתים, צלפים, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים חצילים וסלרי ומבשלים, ערבוב בעדינות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
7
להעביר caponatina לקערה מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מגישים טוסטים עם קפונטינה.
1
* טוסטים יכולים להתבצע 1 שבוע קדימה מקורר לחלוטין, ואז נשמרים במיכל אטום בטמפרטורת החדר. * Caponatina יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.