קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

קפונטינה טוסטים

קפונטינה טוסטים
, המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 28 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו קינמון, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קפונטינה חצילים, קפונטינה ירקות חמוץ מתוק, ו טוסטים תאנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לחם טוסט על תבנית אפייה עד זהב פריך וחיוור, 12 עד 15 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
שמן צמחי חום בסיר כבד 1-1/2 ליטר מעל חום גבוה עד שהוא רושם 375°f על מדחום. חציל מטגנים ב 4 קבוצות, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב חיוור, כ 3 דקות לכל אצווה, העברה עם כף מחורצת מגבות נייר לניקוז. (להחזיר שמן 375°f בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מבשלים בצל בשמן זית במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים רסק עגבניות וקינמון ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים במים, חומץ וסוכר עד לשלב, ולאחר מכן מוסיפים זיתים, צלפים, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים חצילים וסלרי ומבשלים, ערבוב בעדינות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
7
להעביר caponatina לקערה מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מגישים טוסטים עם קפונטינה.
1
* טוסטים יכולים להתבצע 1 שבוע קדימה מקורר לחלוטין, ואז נשמרים במיכל אטום בטמפרטורת החדר. * Caponatina יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.