קפוצ'ינו דובדבן טרייפל
המתכון קפוצ'ינו דובדבן קצת יכול להתבצע בערך 35 דקות. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 453 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 14. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלב, כיכרות עוגת פאונד, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 20%, וזה לא כל כך מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קפוצ'ינו טריפל, קפוצ'ינו מוס קצת, ו חג קפוצ'ינו קצת.
הוראות
לקבלת פודינג, שלבו את הסוכר, עמילן התירס, גרגירי הקפה והקקאו בסיר גדול. מערבבים חלב ומים לתערובת אחידה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שהם סמיכים ומבעבעים.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לחלמונים; להחזיר את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים בעדינות וניל. מכניסים למקרר עד להתקררות.
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים 2-1 / 2 כוסות קצפת לתוך פודינג מקורר. מניחים בצד את הקצפת שנותרה לקישוט.
מניחים מחצית מקוביות העוגה ב -3 קו. קערה קטנה.
מסננים דובדבנים, שמירת מיץ; מפזרים עוגה עם 3-4 כפות מיץ דובדבנים. למעלה עם מחצית מהדובדבנים, 1/3 כוס שוקולד צ ' יפס וחצי מתערובת הרפרפת. חזור על שכבות.
מקשטים בקצפת שמורה ובשוקולד צ ' יפס שנותר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירות נהדרות לזוטות. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. הגפנים הישנות של סנט פרנסיס זינפנדל עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![סנט פרנסיס גפנים ישנים זינפנדל]()
סנט פרנסיס גפנים ישנים זינפנדל
כאשר אנו אומרים" גפנים ישנות", אנו מתכוונים לגפנים לפחות חמישים ולעתים קרובות עד מאה שנה. מצאנו סדרה של כרמים קטנים במחוז סונומה המתוארכים לתחילת המאה הקודמת. בגלל גילם הגדול, חלקות אלה מניבות פחות מארבעה טון לדונם של פרי מרוכז במיוחד. גפני פטיט סירה ואליקנטה בושט הנטועים בין הזינפנדל מוסיפים מרקם וצבע לתערובת השדה. "היה לנו קציר מאוחר, כך שחלק מהענבים הפכו לצימוקים, והעצימו עוד יותר את טעמי הזן. לאחר ריסוק, היין מותסס במיכלי נירוסטה במשך שתים עשרה עד שמונה עשרה יום, ואז מתיישן בחביות עץ אלון אמריקאיות חדשות בין שתים עשרה לחמישה עשר חודשים. היין מוחזק עוד ארבעה עד שמונה חודשים לאחר הבקבוקים. זהו זין שמנמן ושכבתי עם טעמי דובדבן שחור, פטל ופלפל שחור מורכבים הנפרשים על החיך."