קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

קציאטורה עוף ופסטה

קציאטורה עוף ופסטה
צ'יקן קצ'יאטור ופסטן היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 34 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חצאי חזה עוף, בצל, עלי אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-40 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 79%, שהוא מוצק. נסו את צ'יקן קצ'יאטור על פסטה, קקיאטור עוף עם מחבת פסטה ופסטת קציאטורה עוף בסיר אחד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת 10 אינץ' על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צ'קס אורז1/2 כוס צ'קס אורז
ציוד שתשתמש בו
עלה מרווהעלה מרווה
2
מוסיפים את העוף ומבשלים 10 דקות או עד שהוא שחום היטב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט
3
מערבבים את הציר, האורגנו, אבקת השום, העגבניות, הפלפל הירוק, הבצל והפלפל השחור במחבת ומחממים לרתיחה. מערבבים פנימה את הפסטה. מנמיכים את האש לנמוכה. מכסים ומבשלים 15 דקות או עד שהפסטה רכה.
מרכיבים שתצטרך
6 פיתה מחיטה מלאה 6 אינץ'), חצויה6 פיתה מחיטה מלאה 6 אינץ'), חצויה
כרוב ירוק מגורר ארוז בצורה רופפתכרוב ירוק מגורר ארוז בצורה רופפת
2 לחמי פיתות (6 אינץ'), חצויים ומחוממים2 לחמי פיתות (6 אינץ'), חצויים ומחוממים
3 פאונד עם עצם, עור על, ירכיים ורגליים של עוף3 פאונד עם עצם, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6 פלפלים כתומים, קצוצים גס6 פלפלים כתומים, קצוצים גס
Hain מזונות מלח ים יודHain מזונות מלח ים יוד
גבינת פרמזן מגורדת ®KRAFTגבינת פרמזן מגורדת ®KRAFT
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלה מרווהעלה מרווה

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את מוסקטו הוורוד היחף. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!