קציץ בשר
קציץ בשר עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, חומץ סיידר, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשזיפים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
משרים פירורי לחם בחלב בקערה גדולה.
בינתיים, לבשל בצל, שום, סלרי וגזר בחמאה במחבת כבדה גדולה על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. מכסים מחבת ולהפחית את החום נמוך, ואז לבשל עד גזר הוא רך, על 5 דקות.
הסר מחום ומערבבים ברוטב ווסטרשייר, חומץ, allspice, 2 כפיות מלח, ו 1 1 1/2 כפיות פלפל.
מוסיפים לתערובת פירורי לחם.
קוצצים דק בייקון ושזיפים מיובשים במעבד מזון, ואז מוסיפים לתערובת בצל יחד עם בשר בקר, חזיר, ביצים ופטרוזיליה ומערבבים יחד עם הידיים.
לארוז תערובת לתוך כיכר סגלגל 9 על 5 אינץ 'בתוך צלחת אפייה רדודה 13 על 9 אינץ' או מחבת.
אופים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של רושמי קציץ בשר 68°, 1 עד 1 1 1/4 שעות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
קציץ בשר מבושל שומר, מקורר, 3 ימים.