קציץ בשר איטלקי
המתכון קציץ בשר איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. לכו לחנות ותביאו פלפל, ביצים, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קציץ בשר בסגנון איטלקי, קציץ בשר לבן איטלקי, ו קציץ בשר איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, לשלב את כל החומרים למעט רוטב פסטה; לערבב היטב.
להוסיף 1 רוטב פסטה כוס; לערבב היטב. הקש תערובת לתוך ungreased 8x4 אינץ כיכר פאן.
אופים ב 177°. במשך 40 דקות.
יוצקים רוטב פסטה הנותרים על קציץ בשר.
אופים 15 עד 20 דקות נוספות או עד מבושל היטב במרכז ומדחום בשר רושם 160 ° F.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.