קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

קציץ בשר איטלקי

קציץ בשר איטלקי
זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר איטלקי, קציץ בשר איטלקי מגולגל, ו קציץ בשר פטריות איטלקי.

הוראות

1
מערבבים יחד בקר טחון, 1/2 כוס רוטב עגבניות, ואת 6 המרכיבים הבאים. צורה לתוך כיכר 9 אינץ', ומניח על מתלה משומן קלות במחבת broiler.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
2
אופים ב 350 במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
מערבבים יחד רוטב עגבניות ופטרוזיליה הנותרים; לשפוך על קציץ בשר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
אופים 5 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי