קציץ בשר איטלקי עם בזיליקום טרי ופרובולון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר איטלקי עם בזיליקום טרי פרובולון. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך בצל, עגבניות מיובשות, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר איטלקי עם בזיליקום טרי ופרובולון, פרובולונה, בזיליקום ובצל על לחם איטלקי, ו קציץ בשר איטלקי.
הוראות
שלב מים רותחים ועגבניות בקערה; תן לעמוד 30 דקות או עד רך.
מסננים עגבניות; דק קוצצים.
שלב 1/2 כוס קטשופ, פירורי לחם, ואת הבא 6 מרכיבים (פירורי לחם דרך בשר בקר) בקערה גדולה.
מוסיפים עגבניות לתערובת בשר. בצורת תערובת בשר לתוך כיכר 5 אינץ 9 x 5 על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.
מורחים 1/3 כוס קטשופ על קציץ בשר.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד רשם מדחום 16
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.