קציץ בשר בטטה של דטברט
קציץ הבשר בטטה של דטברט נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 276 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. . הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-40 דקות. אם יש לכם בצל, ביצים, אבקת חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו קציץ בשר הודו ועוגות כוס בטטה, עוגות קציץ בשר עם ציפוי בטטה, ו קציץ בשר הודו ממולא בצ'דר עם מנגל בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בשר בקר טחון, בטטה, בצל, ושיבולת שועל בקערת ערבוב גדולה.
מקציפים ביצים, מלח, קורנית ופלפל יחד בקערה קטנה.
הוסף 3/4 כוס קטשופ, מיץ ירקות, רוטב ווסטרשייר, 1 כף הכין חרדל, אבקת חרדל לתערובת הביצה; מערבבים.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך קערת ערבוב גדולה; להשתמש בידיים שלך כדי לערבב יחד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים 8 שעות עד לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 2 8 1/2x4x3 אינץ ' מחבתות לחם זכוכית.
מחלקים תערובת קציץ בשר למחבתות לחם מוכנות.
אופים כיכרות בשר על המדף המרכזי בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.
מערבבים 3/4 כוס קטשופ, סוכר חום, ו 1 כפית הכינו חרדל יחד בקערה; להפיץ על קציץ הבשר.
מחלקים את תערובת הקטשופ ומתפשטים על הלחם; ממשיכים לאפות במשך 15 דקות.