קציץ בשר בייקון-צ'דר
בייקון צ'דר קציץ בשר הוא קטוגני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 648 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, מלח כשר, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: קציץ בשר בייקון-צ'דר, גבינת צ'דר קציץ בשר, ו קציץ בשר צ'דר מנגל.
הוראות
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום, ולהפוך את הקצוות של נייר כדי לתפוס את השומן כמו טבחים קציץ הבשר; להפריש.
מניחים את כל המרכיבים למעט בייקון בקערה גדולה. באמצעות ידיים נקיות, לערבב הכל עד רק בשילוב (לא לסחוט או overwork התערובת).
מעבירים את התערובת למרכז גיליון האפייה מוכן. שימוש בידיים שלך, ליצור אותו לתוך כיכר 9 על 5 אינץ'. לעטוף את פרוסות בייקון באלכסון על כיכר, הנחת אותם זה לצד זה, זמירה לפי הצורך, ולוודא כי כל השטח של כיכר מכוסה.
אופים עד הבייקון הוא רק מתחיל פריך ומדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז רושם 71°, כ 50 דקות.הגדר את התנור לצלות ולצלות עד הבייקון הוא השחמה לחלוטין פריך, על 3 דקות יותר.
מעבירים את תבנית האפייה למתלה תיל ונותנים לקציץ הבשר לנוח במשך 10 דקות לפני החיתוך.