תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר בסגנון איטלקי. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לך מים, תיבול, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר בסגנון איטלקי, קציץ בשר הודו בסגנון איטלקי, ו קציץ בשר איטלקי.
הוראות
1
תנור חום עד 191°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. בקערה גדולה, להכות ביצים. מערבבים ברוטב פסטה, פירורי לחם, בצל, תיבול איטלקי, מלח ובשר עד מעורבב היטב. לחץ על תערובת בתחתית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב פסטה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
אופים 45 עד 55 דקות או עד מדחום בשר מוכנס במרכז כיכר קורא 160 ° F.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
בינתיים, לעשות את שני שקיות של פירה כפי שמכוונים על תיבת, באמצעות חלב, מים חמים וחמאה.