טורקיה פיקאטה
טורקיה פיקטה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 627 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, חלב, גבעולי פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 36%. ציון זה הוא רע למדי. נסו טורקיה פיקאטה, טורקיה פיקאטה, ו טורקיה פיקאטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מקציפים ביצים עם חלב בצלחת רדודה עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים פירורי לחם על נייר שעווה. טובלים קציצות בתערובת ביצים ואז בפירורים, מצפים את שני הצדדים.
ממיסים את החמאה, לפי הצורך, ב-12 אינץ'. מחבת על אש בינונית גבוהה. קציצות חומות, ארבע עד שש בכל פעם, משני הצדדים.
הפחיתו את החום לנמוך. סוחטים מיץ מלימון 1 (בערך 1/4 כוס) לטפטופי מחבת במחבת; מערבבים פנימה את המים, החמין והמלח עד לערבוב טוב. מגרדים חתיכות חומות מלמטה. מחזירים את ההודו למחבת; מכסים ומבשלים 15 דקות.
פורסים דק את הלימון שנותר. להגשה מסדרים קציצות על מגש גדול וחם ומקשטים בפרוסות לימון.
יוצקים את הרוטב שנותר על קציצות; מפזרים פטרוזיליה.