קציץ בשר ברביקיו
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, סוכר חום, חומץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: קציץ בשר ברביקיו לימון, קציץ בשר מיני ברביקיו, ו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מערבבים יחד את הבשר, פירורי לחם, בצל, ביצה, מלח, פלפל, ו 1/2 כוס רוטב העגבניות. צור תערובת זו לתוך כיכר ומניח אותו במחבת רדודה. מערבבים יחד את רוטב העגבניות שנותר, חומץ, סוכר, חרדל, ווסטרשייר והמים (אם סמיך מדי).
שפוך את הרוטב הזה על קציץ הבשר.
אופים במשך 1 שעה, צולה כל 15 דקות עם מיצי פאן.
הערה של קוק: נסה לשרת כמו כריך עם מיונז.