קציץ בשר בריא מבושל לאט
מתכון זה מכין 8 מנות עם 74 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, בצל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה לא כל כך עצום. מתכונים דומים: קציץ בשר מבושל לאט, איטי מבושל קציץ בשר עבור 2, ו קציץ בשר טאקו מבושל לאט.
הוראות
חותכים ארבעה 20 אינץ'. איקס 3-ב. רצועות נייר כבד; חוצה כך שהם דומים לחישורים של גלגל.
הניחו רצועות בתחתית ובמעלה דפנות 3-קראט. סיר איטי. רצועות מעיל עם תרסיס בישול.
בקערה גדולה שלבו את פירורי הלחם, 1 כוס רוטב הספגטי, הביצה, הבצל והתבלינים. להתפורר בשר על תערובת ומערבבים היטב. מעצבים לכיכר; מניחים במרכז הרצועות.
כף רוטב ספגטי שנותר על קציץ בשר. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 3-4 שעות או עד שמד חום קורא 160 מְזוּגָע. בעזרת רצועות נייר כסף כידיות, הסר כיכר בשר לפלטה.