קציץ בשר גבינה שוויצרי
קציץ בשר גבינה שוויצרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך בשר טחון, מלח, מרווה שפשף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו טריזים שוויצריים Ricotta (קציץ בשר מטורף!), מרק תפוחי אדמה וגבינה שוויצרית-גבינה שוויצרית עושה מרק שמנת מאוד ועשיר, ו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז מחבת כיכר 3x7 אינץ'.
מקציפים את הביצים בקערה כדי לערבב.
להקציף את פירורי קרקר, בצל, שום, מלח, פלפל, ומרווה. מניחים בצד 3 כפות של הגבינה השוויצרית להשתמש כמו ציפוי, ומערבבים את השאר לתוך תערובת הביצה יחד עם בשר טחון. לארוז את התערובת לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C). בערך 2 דקות לפני קציץ הבשר מוכן, מפזרים את הגבינה השווייצרית השמורה, וחוזרים לתנור עד להמיס.