קציץ בשר הודו בסגנון איטלקי
קציץ בשר הודו בסגנון איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורגנו, מלח, לחם כריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קציץ בשר בסגנון איטלקי, קציץ בשר בסגנון איטלקי, ו קציץ בשר איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. קו גיליון אפייה עם רדיד וערפל עם ספריי בישול. מחית לחם יחד עם חלב בקערה גדולה עד חלקה.
מוסיפים טורקיה, פרמזן, פטרוזיליה, ביצים, מלח, בצל ואבקות שום, אורגנו ו 2 כפות. קטשופ לקערה; מערבבים היטב. טופס לתוך כיכר 9 על 5 אינץ ' על תבנית אפייה.
מורחים שאריות קטשופ על גבי.
אופים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז קציץ בשר רושמים 74°, 45 עד 50 דקות. הפוך את המטגן לקציץ בשר גבוה ומטוגן לחיצוני פריך, 1 עד 3 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך והגשה.