קציץ בשר הודו חריף עם תוספת קטשופ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר הודו פיקנטי עם תוספת קטשופ. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לכי לחנות וקחי שיני שום, סוכר חום, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. נסו קציץ בשר עם זיגוג סוכר וקטשופ {ספר הבישול של החודש }, קציץ בשר הודו, ו קציץ בשר הודו (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים בצל, פטריות ושום למחבת; מבשלים 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים תערובת פטריות, panko, ואת המרכיבים הבאים 8 (דרך ביצה) בקערה גדולה; מערבבים היטב לשלב. צורה תערובת טורקיה לתוך מלבן 9 x 5inch על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.
מערבבים קטשופ, סוכר חום, חרדל, אגוז מוסקט בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מורחים תערובת קטשופ באופן שווה על גבי קציץ בשר; אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד רשם מדחום 16
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.