קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

קציץ בשר הודו חריף עם תוספת קטשופ

קציץ בשר הודו חריף עם תוספת קטשופ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר הודו פיקנטי עם תוספת קטשופ. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לכי לחנות וקחי שיני שום, סוכר חום, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. נסו קציץ בשר עם זיגוג סוכר וקטשופ {ספר הבישול של החודש }, קציץ בשר הודו, ו קציץ בשר הודו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים בצל, פטריות ושום למחבת; מבשלים 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר מהחום; מגניב 5 דקות.
5
מערבבים תערובת פטריות, panko, ואת המרכיבים הבאים 8 (דרך ביצה) בקערה גדולה; מערבבים היטב לשלב. צורה תערובת טורקיה לתוך מלבן 9 x 5inch על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
פטריותפטריות
טורקיה כולהטורקיה כולה
פאנקו.פאנקו.
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
קערהקערה
6
מערבבים קטשופ, סוכר חום, חרדל, אגוז מוסקט בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קטשופקטשופ
חרדלחרדל
מוסקטמוסקט
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מורחים תערובת קטשופ באופן שווה על גבי קציץ בשר; אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד רשם מדחום 16
מרכיבים שתצטרך
קטשופקטשופ
מורחיםמורחים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
8
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.