קציץ בשר ונקניק עם רוטב אדום עבה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לך רוטב צ'אנקי, סינטה טחון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קציץ בשר ונקניק בשר עם רוטב אדום עבה על טוסט גבינה, בשר בקר ונקניקיות של סמי קציץ בשר, ו נקניק & ארוגולה ממולאים פגזים + רוטב עגבניות עבה.
הוראות
שורה תחתונה וצדדים של 2 (8-x 4 אינץ') מחבתות עם רדיד אלומיניום, המאפשר 2 עד 3 אינץ ' להאריך על הצדדים; לקפל לסכל סביב הצדדים של פאן. מעט שמן לסכל.
בעדינות לשלב הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית. תערובת צורה לתוך 2 כיכרות.
מניחים גלילי בשר במחבתות מוכנות.
אופים ב 425 במשך 50 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק עבה רשם 16
הסר כיכרות בשר מחבתות, באמצעות צדדים לסכל כמו ידיות.
* צ ' אק טחון או בשר טחון רזה ניתן להחליף.
הערה: אם מגישים 1 קציץ בשר, ניתן לשאר קציץ הבשר המבושל לעמוד עד שיתקרר לגמרי (כ-30 דקות). לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ורדיד אלומיניום, ומניחים בשקית פלסטיק גדולה zip-top. לאחסן במקרר 2 עד 3 ימים או להקפיא עד 1 חודש.