קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות12
ציון בריאות4
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קציץ בשר ונקניק עם רוטב אדום עבה

קציץ בשר ונקניק עם רוטב אדום עבה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לך רוטב צ'אנקי, סינטה טחון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קציץ בשר ונקניק בשר עם רוטב אדום עבה על טוסט גבינה, בשר בקר ונקניקיות של סמי קציץ בשר, ו נקניק & ארוגולה ממולאים פגזים + רוטב עגבניות עבה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
שורה תחתונה וצדדים של 2 (8-x 4 אינץ') מחבתות עם רדיד אלומיניום, המאפשר 2 עד 3 אינץ ' להאריך על הצדדים; לקפל לסכל סביב הצדדים של פאן. מעט שמן לסכל.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
3
בעדינות לשלב הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית. תערובת צורה לתוך 2 כיכרות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים גלילי בשר במחבתות מוכנות.
5
אופים ב 425 במשך 50 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק עבה רשם 16
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
בואו לעמוד 10 דקות.
7
הסר כיכרות בשר מחבתות, באמצעות צדדים לסכל כמו ידיות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
מגישים עם רוטב אדום עבה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אדוםרוטב אדום
9
* צ ' אק טחון או בשר טחון רזה ניתן להחליף.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אק קרקעצ ' אק קרקע
10
הערה: אם מגישים 1 קציץ בשר, ניתן לשאר קציץ הבשר המבושל לעמוד עד שיתקרר לגמרי (כ-30 דקות). לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ורדיד אלומיניום, ומניחים בשקית פלסטיק גדולה zip-top. לאחסן במקרר 2 עד 3 ימים או להקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה