קציץ בשר חמוץ מתוק
קציץ בשר חמוץ-מתוק עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 9 . מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. אם יש לך פירורי לחם, בשר טחון, תערובת סוכר חום splenda®, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ממתיק אין קלוריות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בריא יחיד מגיש מיקרוגל כוסמת בננה עוגה כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו קציץ הבשר המתוק והחריף של ג'יל., קציץ הבשר המתוק והחריף של סוזן, ו קציץ בשר חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב את בשר בקר טחון, פירורי לחם, מלח, פלפל שחור טחון, ביצים, פתיתי בצל ו 1/2 של פחית רוטב עגבניות.
מערבבים יחד היטב ומניחים למחבת כיכר 5x9 אינץ'.
לדחוף את קציץ הבשר למטה לתוך המחבת ויצרו באר לרוטב סביב כל הקצוות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 דקות.
בינתיים, בסיר קטן מעל חום בינוני, לשלב את רוטב העגבניות הנותר, תערובת סוכר חום SPLENDA®, חומץ, ממתיק Granulated SPLENDA® וחרדל. מביאים לרתיחה ולהסיר מחום.
לאחר בשר מבושל במשך 40 דקות, להסיר מהתנור לשפוך רוטב מעל החלק העליון של קציץ הבשר.
חזור לתנור ואפה ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 דקות נוספות.
בואו לשבת 5 דקות לפני הסרת מחבת.