אם יש לכם שום, בשר בקר טחון מאוד, פירורי לחם טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. נסו קציץ בשר בסיסי, קציץ בשר בסיסי, ו קציץ בשר אמין בסיסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הבייקון במחבת sauté בינונית על אש בינונית נמוכה. לטגן את הבייקון במשך כ 5 דקות, או עד שהוא החל פריך ורוב השומן שניתנו החוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את השום, הבצל והגזר וממשיכים לטגן במשך כ 4 דקות, או עד שהירקות רכים והבצל שקוף אבל לא לקחו על כל צבע.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לירקות להתקרר (ראה הערה).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים את הקרקע sirloin לתוך קערה גדולה ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
נתח בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
6
מוסיפים את הביצים ואת החלב, באמצעות הידיים, לעבוד את הנוזל לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
מוסיפים את פירורי הלחם וממשיכים לעבוד את הנוזל ואת הפירורים לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
מוסיף את הירקות המקוררים, חרדל, רוטב ברביקיו, חזרת יחד עם 1/4 כוס פטרוזיליה, מלח, פלפל, טימין. באמצעות הידיים שלך, בעדינות לעבוד את כל החומרים לתוך הבשר עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
חזרת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
9
מניחים חצי קרוטונים לתבנית אפייה רדודה לפחות 14 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
להעביר את תערובת קציץ הבשר על משטח נקי, שטוח, ושוב, באמצעות הידיים שלך, לעצב אותו לתוך כיכר על 3 1/4 אינץ 'רחב X 2 1/2 אינץ' גבוה X 12 אינץ ' ארוך (או לתוך צורה עגולה, לחם, מכתב של האלפבית, אליפסה, או לתוך כמה כיכרות קטנות). לחץ על קרוטונים הנותרים לתוך כיכר, לוודא שהם נלחצים חלקית לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
11
לחץ בעדינות על שיני השום הלא מסולקות לתוך החלק העליון של קציץ הבשר. בזהירות להניח את כיכר על גבי קרוטונים בתבנית האפייה (ייתכן שיהיה עליך להשתמש כמה מריות כדי להקל על זה), רפורמה את הצורה עם הידיים, במידת הצורך. נקבי את קציץ הבשר עם עלי המפרץ וקשת הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
קרוטונים
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
12
מניחים את קציץ הבשר בתנור שחומם מראש ואופים במשך 1 שעה, או עד שהטמפרטורה הפנימית קוראת 165 מעלות על מדחום מיידי והחלק העליון שחום יפה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
הסר את המחבת מהתנור. אפשר לקציץ הבשר לנוח במשך כ -5 דקות לפני שהעברת אותו למגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הסר את עלי המפרץ ואת קורנית sprig ומפזרים את הפטרוזיליה הנותרים על החלק העליון של כיכר ומסביב מגש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום
15
חותכים לרוחב לתוך 1 אינץ', או עבה יותר, פרוסות לשרת.
1
אני מעדיף מעט להקדים כל ירקות שאני אוסיף לקציץ בשר כך שהם יכולים בקלות יותר לשחרר את כל הטעם שלהם לתוך כיכר כפי שהוא אופה. ניתן גם להכפיל את כמויות הירקות ולהזמין חצי מהם לכפית סביב קציץ הבשר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2
טעם
3
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
4
דיוויד בורק הוא המחבר, עם כרמל ברמן ריינגולד, של בישול עם דיוויד בורק. הוא בוגר המכון הקולינרי של אמריקה, הוכשר בצרפת, והיה האמריקאי הראשון שזכה בפרס היוקרתי Meilleurs Ouvriers de France Diplome D ' Honneur. פרסים נוספים שלו כוללים את פרס ניפון למצוינות ביפן, פרס רוברט מונדבי למצוינות, ופרס אוגוסט אסקופייה של המכון הקולינרי. הוא השף הראשי והבעלים השותף של דוידבורקה ודונטלה, והשף המנהל והבעלים הבלעדי של דייוויד בורק בבלומינגדייל ' ס, שניהם בניו יורק. הוא גר בפורט לי, ניו ג ' רזי.