נקניק, תרד וריקוטה קלצונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . אם יש לכם פלפל, ביצה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכונים דומים: תרד וריקוטה קלצונה, קלצונה דלעת, נקניק ותרד, ו Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב 1 קמח כוס, שמרים מעורבים, סוכר ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
שמרים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
להוסיף מים חמים מאוד ושמן; לערבב עד היטב מעורבב, על 1 דקה. בהדרגה להוסיף מספיק קמח שנותר לעשות בצק רך. הבצק צריך ליצור כדור ויהיה דביק מעט. ללוש* * על משטח משוריין, הוספת קמח נוסף במידת הצורך, עד חלקה אלסטית, כ 4 דקות. לכסות ולתת לנוח על משטח מקומח בעת הכנת מילוי.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
מים
שמן בישול
4
מבשלים נקניק במחבת מעל חום בינוני גבוה עד מבושל דרך; להסיר מחבת ולנקז עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
להוסיף תרד ומים למחבת; לטגן 1 עד 2 דקות עד תרד נבול; לנקז. להחזיר נקניק למחבת.
מורחים תערובת ריקוטה של 1/3 כוס במחצית התחתונה של הבצק. למעלה עם ערמת 1/3 כוס תערובת תרד נקניק משאיר חיצוני 1/2 אינץ ' ללא מילוי. מקפלים למעלה חצי בצק על מילוי. משוך קצה הקרום התחתון מעל הדף; קיפול ולחץ על שכבות יחד כדי ליצור חותם. בזהירות להעביר לתבנית אפייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
נקניק
תרד
קרום
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
חותכים 3 עד 4 פתחי אוורור בחלק העליון. חזור עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
11
אופים במשך 15 עד 20 דקות עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
העברה למתלה קירור כדי לשמור על קרום תחתון פריך תוך קירור מעט.