קציץ בשר ממולא גבינה איטלקית
אם יש לכם מלח, רוטב פיצה, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו קציץ בשר איטלקי, קציץ בשר איטלקי מגולגל, ו קציץ בשר בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 191°. קו 15x10x1 אינץ פאן עם לסכל; לרסס עם ספריי בישול. בקערה גדולה, להכות ביצים. מערבבים בשר בקר טחון, פירורי לחם, גבינת פרמזן, בזיליקום, מלח, פלפל, שום ו 1/2 כוס רוטב הפיצה עד בשילוב היטב.
על גיליון גדול של נייר, לעצב תערובת בשר לתוך מלבן 12x10 אינץ'. למעלה באופן שווה עם גבינת פרובולון, פלפלים קלויים וזיתים בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות. החל עם צד אחד 10 אינץ', להפשיל; לחץ על התפר כדי לאטום.
מניחים את צד התפר למטה במחבת.
הסר מהתנור; כפית הנותרים רוטב פיצה על כיכר. הכנס מדחום בשר כך הנורה מגיעה למרכז כיכר.
חזור לתנור; אופים 15 עד 20 דקות יותר או עד כיכר מבושל היטב במרכז מדחום קורא 71°.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.