אם יש לכם מלח, רוטב פיצה, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו קציץ בשר איטלקי, קציץ בשר איטלקי מגולגל, ו קציץ בשר בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום כדי 191°. קו 15x10x1 אינץ פאן עם לסכל; לרסס עם ספריי בישול. בקערה גדולה, להכות ביצים. מערבבים בשר בקר טחון, פירורי לחם, גבינת פרמזן, בזיליקום, מלח, פלפל, שום ו 1/2 כוס רוטב הפיצה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
תרסיס בישול
פירורי לחם
בשר טחון
רוטב פיצה
שום
פלפל
באזיל!
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
רדיד אלומיניום
תנור
מחבת
2
על גיליון גדול של נייר, לעצב תערובת בשר לתוך מלבן 12x10 אינץ'. למעלה באופן שווה עם גבינת פרובולון, פלפלים קלויים וזיתים בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות. החל עם צד אחד 10 אינץ', להפשיל; לחץ על התפר כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
פלפלים
זיתים
בקר
גלול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
3
מניחים את צד התפר למטה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
אופים 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
הסר מהתנור; כפית הנותרים רוטב פיצה על כיכר. הכנס מדחום בשר כך הנורה מגיעה למרכז כיכר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצה
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
6
חזור לתנור; אופים 15 עד 20 דקות יותר או עד כיכר מבושל היטב במרכז מדחום קורא 71°.