תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מסורתי "All-American" קציץ בשר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 316 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר חום כהה, פלפל, רוטב טבסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו דייקון מסורתי מטוגן מהמטבח האמריקאי של הירוקו, כל אמריקאי למטה הביתה כריך קציץ בשר פטריוטי, ו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר קרום מן הלחם, ומניח פרוסות בקערה של מעבד מזון. תהליך עד פירורים בסדר טופס, על 10 שניות.
מעבירים פירורי לחם לקערת ערבוב גדולה. אין להחליף פירורי לחם יבשים בשלב זה, כפי שהם יעשו rubbery קציץ הבשר שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
4
מניחים גזר, סלרי, בצל צהוב, שום ופטרוזיליה בקערה של מעבד המזון. תהליך עד ירקות כבר טחון, על 30 שניות, לעצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה פעם או פעמיים. (חיתוך ירקות בדרך זו חוסך זמן ומבטיח כי ירקות יהיו קטנים מספיק כדי לבשל דרך ולא להיות פריך).
מוסיפים חצי כוס קטשופ, 2 כפיות חרדל יבש, חזיר, עגל, בשר בקר, ביצים, מלח, פלפל, טבסקו ורוזמרין. באמצעות הידיים שלך, ללוש את החומרים עד משולב היטב, על 1 דקה. המרקם צריך להיות רטוב,אבל חזק מספיק כדי להחזיק צורה חופשית.הגדר מתלה אפייה חוט לתבנית אפייה 11 על 17 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
חבילת בשר חזיר פרוס דק
רוטב טבסקו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תערובת עוגה טבעית באריזה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
7
חותכים פיסת נייר קלף בגודל 5 על 11 אינץ', ומניחים מעל מרכז המדף כדי למנוע מכיכר הבשר ליפול דרכה. באמצעות הידיים, ליצור כיכר מוארכת המכסה את הקלף.לחלופין אתה יכול לשים את הבשר לתוך מחבת כיכר, אבל אני אוהב את הקרום שנוצר בכל רחבי בשיטה זו.
אופים את קציץ הבשר במשך 30 דקות, ואז מפזרים מחטי רוזמרין על גבי. המשך אפיית כיכר עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך מרכז אוגרי כיכר 160 מעלות; כ -25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות