תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מסורתי "All-American" קציץ בשר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 316 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר חום כהה, פלפל, רוטב טבסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו דייקון מסורתי מטוגן מהמטבח האמריקאי של הירוקו, כל אמריקאי למטה הביתה כריך קציץ בשר פטריוטי, ו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר קרום מן הלחם, ומניח פרוסות בקערה של מעבד מזון. תהליך עד פירורים בסדר טופס, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מעבירים פירורי לחם לקערת ערבוב גדולה. אין להחליף פירורי לחם יבשים בשלב זה, כפי שהם יעשו rubbery קציץ הבשר שלך.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מניחים גזר, סלרי, בצל צהוב, שום ופטרוזיליה בקערה של מעבד המזון. תהליך עד ירקות כבר טחון, על 30 שניות, לעצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה פעם או פעמיים. (חיתוך ירקות בדרך זו חוסך זמן ומבטיח כי ירקות יהיו קטנים מספיק כדי לבשל דרך ולא להיות פריך).
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מעבירים ירקות לקערה עם פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים חצי כוס קטשופ, 2 כפיות חרדל יבש, חזיר, עגל, בשר בקר, ביצים, מלח, פלפל, טבסקו ורוזמרין. באמצעות הידיים שלך, ללוש את החומרים עד משולב היטב, על 1 דקה. המרקם צריך להיות רטוב,אבל חזק מספיק כדי להחזיק צורה חופשית.הגדר מתלה אפייה חוט לתבנית אפייה 11 על 17 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
חבילת בשר חזיר פרוס דק
רוטב טבסקו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
חותכים פיסת נייר קלף בגודל 5 על 11 אינץ', ומניחים מעל מרכז המדף כדי למנוע מכיכר הבשר ליפול דרכה. באמצעות הידיים, ליצור כיכר מוארכת המכסה את הקלף.לחלופין אתה יכול לשים את הבשר לתוך מחבת כיכר, אבל אני אוהב את הקרום שנוצר בכל רחבי בשיטה זו.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
מניחים את הנותרים 3 כפות קטשופ, הנותרים 2 ½ כפית חרדל, וסוכר חום בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מערבבים עד חלקה. באמצעות מברשת מאפה, בנדיבות מברשת זיגוג על כיכר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
10
מוסיף שמן לסיר בינוני להגדיר על חום גבוה. כאשר שמן הוא די חם, אבל עדיין לא עישון, להוסיף בצל אדום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך וזהוב במקומות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מוסיפים 3 כפות מים, ומבשלים, ערבוב, עד שרוב המים התאדו. הבצלים צריכים להיות טעימים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12
מעבירים אותם לקערה כדי להתקרר מעט, ואז מפזרים בצל על קציץ הבשר (צעד זה הוא אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
אופים את קציץ הבשר במשך 30 דקות, ואז מפזרים מחטי רוזמרין על גבי. המשך אפיית כיכר עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך מרכז אוגרי כיכר 160 מעלות; כ -25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות