קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

קציץ בשר עם פטריות מטוגנות

קציץ בשר עם פטריות מטוגנות
קציץ בשר עם פטריות מטוגנות יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. . גשו לסופר וקנו בקר, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר עם פטריות מטוגנות, קציץ בשר פטריות, ו קציץ בשר פטריות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים חמאה במחבת בטוחה לתנור על חום בינוני-גבוה. מערבבים פטריות וקמצוץ של מלח; לבשל ומערבבים עד פטריות להתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מערבבים ברוזמרין טרי.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרירוזמרין טרי
4
מוסיפים קמח ומערבבים למעייל את הפטריות; מבשלים ומערבבים במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
לטאטא במרק בשר, 1/2 כוס בכל פעם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
הפעל חום גבוה ולהביא את הרוטב לרתיחה. מבשלים כמה דקות עד שהרוטב מתחיל להתעבות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
הסר מהחום ומערבבים שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
8
תחליקי קציץ בשר ברוטב. רוטב כפית מעל החלק העליון של קציץ הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, על 1 1/2 שעות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
הסר מחבת מהתנור והסר בעדינות קציץ בשר למגש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
דלג על כל שומן נוסף מפני השטח של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
מביאים את הרוטב לרתיחה מעל חום בינוני גבוה כדי להפחית עד עבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק