קציץ בשר עם פטריות מטוגנות
קציץ בשר עם פטריות מטוגנות יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. . גשו לסופר וקנו בקר, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר עם פטריות מטוגנות, קציץ בשר פטריות, ו קציץ בשר פטריות.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ממיסים חמאה במחבת בטוחה לתנור על חום בינוני-גבוה. מערבבים פטריות וקמצוץ של מלח; לבשל ומערבבים עד פטריות להתחיל חום, על 5 דקות.
מוסיפים קמח ומערבבים למעייל את הפטריות; מבשלים ומערבבים במשך כ 3 דקות.
לטאטא במרק בשר, 1/2 כוס בכל פעם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים.
הפעל חום גבוה ולהביא את הרוטב לרתיחה. מבשלים כמה דקות עד שהרוטב מתחיל להתעבות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
הסר מהחום ומערבבים שמנת כבדה.
תחליקי קציץ בשר ברוטב. רוטב כפית מעל החלק העליון של קציץ הבשר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, על 1 1/2 שעות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
הסר מחבת מהתנור והסר בעדינות קציץ בשר למגש.
דלג על כל שומן נוסף מפני השטח של הרוטב.
מביאים את הרוטב לרתיחה מעל חום בינוני גבוה כדי להפחית עד עבה, על 5 דקות.