קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

קציץ בשר פרמזן חציל

קציץ בשר פרמזן חציל
צריך מנה עיקרית קטוגנית? קציץ בשר פרמזן חצילים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 460 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן כל אחד. 812 אנשים התרשמו מתכון זה. צאו לחנות והרימו פלפל גרוס, פירורי לחם פנקו, ביצים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. כמה אנשים באמת אהבו את המאכל הים תיכוני הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. הציון הזה די טוב. נסו צ'יפס חצילים אפוי פריך עם רוטב טבילה מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), צ'יפס חצילים אפוי פריך עם רוטב טבילה מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), ו צ'יפס חצילים אפוי פריך עם רוטב טבילה מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
לקציץ הבשר: בקערה גדולה מערבבים יחד את הבשר הטחון, הבזיליקום, הפרמזן, רוטב העגבניות-בזיליקום, פירורי הלחם, המלח, הפלפל, השום, הביצים והבצל עד לאיחוד. לחץ על התערובת על תחתית תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
אופים עד לבישול או כאשר מדחום קריאה מיידי רושם 160 מעלות צלזיוס כאשר הוא מוכנס לתוך קציץ הבשר, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
לחציל: במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה. בקבוצות מוסיפים את פרוסות החצילים ומבשלים עד להשחמה קלה, 2 עד 3 דקות. הופכים את הפרוסות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מסדרים את פרוסות החצילים על גבי קציץ הבשר בשכבה אחת. כף 1 עד 1 1/2 כפות מרוטב העגבניות-בזיליקום למרכז כל פרוסת חציל. למעלה עם המוצרלה ואופים עד שהגבינה רק נמסה, 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
חותכים ל -6 עד 8 ריבועים ומגישים עם רוטב עגבניות-בזיליקום נוסף.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel

ניתן לשלב קציץ בשר עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. אתה יכול לנסות לית קברנה סוביניון. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-12 דולר לבקבוק.
לית קברנה סוביניון
לית קברנה סוביניון
זהו יין מורכב עם ניחוחות מפתים הניכרים מיד כשהוא נשפך מהבקבוק לכוס. בצבע ארגמן עמוק, היין מתפשט על פני החיך בשכבות של דובדבן, אוכמניות וקקאו.קברנה סוביניון זה מציג מבנה טאנין נחמד והיה משתלב מצוין עם בשרים על האש וגבינות קשות כמו פרמיג ' אנו ורומנו.