תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר בגריל, בייקון מצופה ממולא בגבינת בירה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 886 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 162 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שום, sriracha, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו קציץ בשר עם בייקון וגבינה, גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון, ו עוף באפלו ממולא קישואים עקף עם צ'דר נמס, בייקון ורוטב גבינה כחול אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים גבינה, ווסטרשייר, שום, חרדל, קאיין, ומלח. דופק כמה פעמים עד רק מעורבב. עם ריצת מעבד, לאט להוסיף בירה דרך המצנח, תהליך עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
תערובת תהיה רכה אבל יהיה להקשיח במקרר.
3
מעבירים לקערה, מכסים ומקררים לפחות ארבע שעות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מוסיפים בשר בקר, חזיר, ביצה, שיבולת שועל, שום, בצל, רסק עגבניות, פלפל ומלח לקערה ומערבבים עם הידיים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים כדור בגודל כפית בקערה בטוחה במיקרוגל קטן ומיקרוגל במשך 15 שניות. טעם של מלח ופלפל ולהוסיף יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים עם הידיים עד משולב היטב, אבל לא יותר מהנדרש.
4
מערבבים קטשופ ו Sriracha בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Sriracha
חבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על מחצית מאח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
טופס ארבעה כדורים של גבינת בירה קרה באמצעות כף נדיבה עבור כל אחד. יוצרים ארבעה גלי בשר מלבנים סביבם. באמצעות שני חצאים, העליון כל אחד עם " x " של בייקון, למרוח בנדיבות עם זיגוג קטשופ-Sriracha.
מרכיבים שתצטרך
Sriracha
חבילת בשר חזיר פרוס דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
רוטב שומשום יפני מוכן
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
7
מניחים קציץ בשר בצד הקריר של הגריל ומבשלים, בודקים מעת לעת, עד שנרשם מדחום לקריאה מיידית 155 ° F כאשר מוכנס לתוך אמצע קציץ בשר, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
הסר מן הגריל, לאפשר לנוח במשך חמש דקות ולהגיש עם זיגוג נוסף וגבינת בירה.