קציץ בשר צליין
קציץ בשר צליין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 776 קלוריות. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, טימין, מלאי טורקיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו "הצליין", סלט צליין, ו Pilgrim Whoopie Pie (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מחממים את החמאה ואת EVOO במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הקורנית, סלרי, תפוחים, בצל, מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עד מכרז, 7 עד 8 דקות.
להעביר את התערובת לקערה ולתת מגניב. דופק את קוביות המילוי במעבד מזון עד שפירורים נוצרים, ואז מעביר לקערה ומרטיב את ציר העוף כדי לרכך. מכסים את החמוציות במים חמים בקערה ולתת לרכך, ואז לנקז.
שים את ההודו בקערה גדולה ומפזרים מלח ופלפל.
מוסיפים את המילוי פירורי, תערובת תפוחים, חמוציות, גבינה, תיבול עוף וביצה ומערבבים בעדינות לשלב. על גיליון אפייה מצופה קלף, ליצור את תערובת טורקיה לתוך כיכר כי הוא 10 אינץ 'ארוך ו 4 אינץ' גבוה.
טפטוף עם EVOO ואופים עד זהב מבושל דרך, 50 עד 60 דקות. חותכים את קציץ הבשר ומגישים עם רוטב סיידר ורוטב חמוציות. הערות של קוק: שעועית ירוקה מאודה ופירה בטטות נהדרות לצד קציץ הבשר הזה. עבור תפוחי האדמה המתוקים, מרתיחים 1 תפוחי אדמה קלופים וקפואים לאדם עד רך, ואז מחית עם ציר עוף, מלח, פלפל, אגוז מוסקט וסירופ מייפל לפי הטעם. קציץ הבשר יכול להיות מכוסה ומקורר לארוחת הכנה מראש. מחממים בתנור מתון או פרוסה ומחממים במחבת עם ציר עוף. הרוטב, ללא חלמון הביצה, יכול להתבצע מראש ומקורר. מחממים מעל חום בינוני ומוסיפים את חלמון הביצה לפי ההוראות.
מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, מקציפים, במשך 2 דקות.
להקציף במלאי, סיידר ורוטב ווסטרשייר. מתבלים במלח והרבה פלפל. מבשלים עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף. מקציפים קלות את חלמון הביצה, אם משתמשים בו, בקערה בינונית. יוצקים לאט חלק מהרוטב, מקציפים כל הזמן כדי למתן את החלמון.
העברה לסירת רוטב או צלחת הגשה ומקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה בכך.