פירוגי קרוסטיני, עם שני תוספות
Pierogi Crostini, עם שני תוספות עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 726 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא בצל, בצל ירוק, תפוחי אדמה מבושלים פירוגי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 90%. נסו Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), ברוסקטה עם שלושה תוספות, ו Crostini di Fegatini (Crostini כבד עוף) (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל. מסדרים את תפוחי האדמה pierogi על תבנית אפייה גדולה מברשת בנדיבות עם שמן זית. בקערה קטנה, מערבבים את העגבניות הקצוצות עם בצל פרוס jalapeo. מתבלים במלח ופלפל.
מברישים את כובעי פטריות השיטאקה בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל את כובעי הפטריות מעל אש בינונית-חמה עד רך משחימים יפה, על 4 דקות לכל צד. חותכים דק את הפטריות ומעבירים לקערה. זרוק את הפטריות עם הבצל הירוק.
גריל pierogi מעל אש בינונית-חמה עד שהם השחמה ופריך, כ 2 דקות לכל צד.
להעביר את pierogis מגש גדול להפיץ עם שמנת חמוצה. כפית את תוספת הפטרייה מעל מחצית pierogi ו כפית סלסה עגבניות על השאר.
הערות: אם אתה משתמש pierogi קפוא כי הם לא מבושלים מראש, אתה חייב להרתיח אותם קודם, ואז לנקז ולתת מגניב לחלוטין לפני צליה. בירה שמנת, אדמתיים ופיקנטי אלמנטים אלה crostini קוראים בירה בהירה, זהב עם שפע של טעם להתאים. נסה את Urquell פילסנר הקלאסי או פיאסט פולני חלק וחזק.