קציץ בשר צמחוני נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך אבקת שום, קטשופ, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קציץ בשר צמחוני, קציץ בשר צמחוני., ו כוסות בשר טבעוניות הודו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בסיר להביא 2 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז
4
בינתיים, מחממים שמן במחבת קטנה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מטגנים בצל עד רך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל
6
בקערה גדולה לשלב אורז מבושל, עדשים, פטריות, רוטב ווסטרשייר, מלח, פלפל, ביצה, אבקת שום, תיבול איטלקי, פטרוזיליה ובצל מבושל; לערבב היטב. לחץ על תערובת למחבת מוכנה; מורחים קטשופ על גבי כיכר.