קציץ בשר צמחוני ממש טוב (באמת!)
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו אוכל טוב קציץ בשר, קציץ בשר ישן וטוב, ו קציץ בשר צמחוני (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים מלח למים ומרתיחים בסיר.2
מוסיפים עדשים ומבשלים מכוסים 25-30 דקות, עד עד עדשים רכים ורוב המים מתאדים.3
לגרד לתוך קערת ערבוב ולאפשר להתקרר מעט.6 מערבבים בצל, שיבולת שועל וגבינה עד מעורב.7
מוסיפים ביצה, רוטב עגבניות, שום, בזיליקום, פטרוזיליה, מלח תיבול ופלפל.8
מערבבים היטב.9 כפית לתוך מחבת כיכר כי כבר מרוסס בנדיבות עם פאם (תרסיס בישול שאינו מקל) או משומן היטב.10 חלק עליון עם גב כף.11
אופים ב 350 מעלות במשך 30 - 45 דקות עד העליון של כיכר יבש, מוצק וזהוב חום.12 מגניב במחבת על המדף במשך כ -10 דקות.13 להפעיל סכין חדה סביב קצוות מחבת ואז להפוך את כיכר על מגש הגשה.