קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

קציץ בשר צמחוני ממש טוב (באמת!)

קציץ בשר צמחוני ממש טוב (באמת!)
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו אוכל טוב קציץ בשר, קציץ בשר ישן וטוב, ו קציץ בשר צמחוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים מלח למים ומרתיחים בסיר.2
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים עדשים ומבשלים מכוסים 25-30 דקות, עד עד עדשים רכים ורוב המים מתאדים.3
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3
הסר מאש.4
4
לנקז חלקית עדשים מחית.5
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
5
לגרד לתוך קערת ערבוב ולאפשר להתקרר מעט.6 מערבבים בצל, שיבולת שועל וגבינה עד מעורב.7
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מוסיפים ביצה, רוטב עגבניות, שום, בזיליקום, פטרוזיליה, מלח תיבול ופלפל.8
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מערבבים היטב.9 כפית לתוך מחבת כיכר כי כבר מרוסס בנדיבות עם פאם (תרסיס בישול שאינו מקל) או משומן היטב.10 חלק עליון עם גב כף.11
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
אופים ב 350 מעלות במשך 30 - 45 דקות עד העליון של כיכר יבש, מוצק וזהוב חום.12 מגניב במחבת על המדף במשך כ -10 דקות.13 להפעיל סכין חדה סביב קצוות מחבת ואז להפוך את כיכר על מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'