קציץ בשר צמחוני עם פטריות ועגבניות מיובשות
קציץ בשר צמחוני עם פטריות ועגבניות מיובשות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 520 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, פירורי לחם, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: קיש תרד עם עגבניות מיובשות, קציץ בשר עוף עם עגבניות מיובשות, ו קציץ בשר הודו עם עגבניות מיובשות.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה 4 (8-אונקיה) ramekins ומעיל קל עם פירורי לחם.
משרים את העגבניות המיובשות במים עד רכות.
הסר את העגבניות וקוצצים גס. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים והשריית מים, ולהוסיף את פירורי הלחם. תניח בצד.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן הזית, ואחריו את הבצל. מבשלים עד חום, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
מוסיפים את השום, פטריות ועגבניות מיובשות ומבשלים עד שהנוזל מהפטריות התאדה, כ -15 דקות. מערבבים 1 1/2 כפיות מלח 1 כפית פלפל.
מעבירים את הירקות לקערה גדולה כדי להתקרר.
מוסיפים את תערובת פירורי הלחם והגבינה המגורדת לירקות ומערבבים היטב עם הידיים. באופן שווה להפיץ את התערובת בין ramekins מצופה.
מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 30 דקות.
תן מגניב מעט, ואז להפעיל סכין סביב הקצוות של ramekins.
לזרוק את התרד במחבת חמה רק עד נבול ולחלק בין 4 צלחות הגשה. הפוך את קציץ הבשר על התרד.