קציץ בשר קל
קציץ בשר קל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 240 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 87 אוהדים. אם יש לך שן שום, חזיר לארוז, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ בשר קל, ו קציץ בשר קל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 190C / מאוורר 170c / גז
לשים לחם במעבד בליץ לעשות פירורים, ולאחר מכן להטות לקערה עם החזיר.
להטות את הבצל, שום ועשבי תיבול לתוך מעבד מזון ולעבד עד קצוץ דק.
מוסיפים לקערה עם הפרמזן והביצה. דק קוצצים 2 פרוסות של פרושוטו ולהוסיף לתערובת עם קצת מלח ופלפל.
מערבבים היטב עם מזלג או הידיים.
השתמש בשאר הפרושוטו כדי לשרטט כיכר פח של 1.5 ליטר. כפית במיקס קציץ הבשר ולחץ היטב. הפוך את הפרושוטו התלוי מעל, ואז לשים את פח כיכר לתוך מגש קלייה.
יוצקים מים חמים מהקומקום לתוך מגש הקלייה לבוא באמצע הדרך את פח כיכר ואופים עבור 1 hr עד כיכר מתכווץ מן הצדדים של פח.
מגניב בדיל במשך 10 דקות, ולאחר מכן לנקז את כל נוזל עודף ולהפוך על הלוח.
חותכים לפרוסות עבות ומגישים חם או קר עם סלט.